בשנת 2002 פתח ג'מאל חמד, קצב במקצועו, את מסעדת הצומת בנצרת – מקום שהפך במהרה למוסד ידוע לחובבי הבשר והאוכל הטוב בצפון ארצנו.
משפחת חמד מבינה בבשר ומתמחה בהכנתו ובטיפול בו. הבשר האיכותי שמוגש במקום מקורו בקצביה הפרטית של המשפחה, השוכנת בצמוד למסעדה עצמה, ואשר מספקת את הבשרים שלה אך ורק למסעדה המשפחתית המושקעת.
כל שיפוד אשר מונח על גריל הפחמים הריחני של הצומת מקורו היישר ממקרר היישון של הקצביה. בין אם מדובר בקבב מעולה של עגל וטלה, בשיפודי פרגית ושיפודי עגל מתובלים כהלכה, בחלקי פנים כמו כליות ולבבות כבש, או אפילו בגולת הכותרת, פילה – בכל המנות התוצאה מושלמת – בשרים המוכנים על האש ברמה הכי גבוהה שיש וכמובן, כמיטב המסורת, לצידם סלטים טריים ומקוריים מעשה ידי בני המשפחה.
אתר YNET הציב את המסעדה כשיפודיה השנייה באיכותה בישראל וקבע "כל מנה מורכבת משלושה שיפודים גדולים ומשביעים, המחיר הוגן והמקום הוא תחנת חובה לאוהבי השיפודים, לא פחות".
שעות הפעילות:
א – ו 09:00 – 23:00